Burn out

Als u een burn out denkt te hebben, kunt u het beste eerst een online burn out test doen.

Een burn out hebben betekend dat u opgebrand bent en geen motivatie of energie meer hebt. Het woord burn out is bedacht in de jaren zeventig, door Herbert Freudenberger en Christina Maslach. Maslach heeft ook een burn out test gemaakt.

Er is weinig bekend over de oorzaken van burn outs. Een van de bekende oorzaken is te veel stress en weinig rust. Karaktertrekken die vaak geassocieerd worden met burn outs zijn perfectionisme, werkverslaving en plichtsgetrouwheid.

Burn outs hebben drie symptomen: uitputting, cynisme en het gevoel hebben minder te presteren dan voorheen. Als u de symptomen herkent, is het verstandig om een burn out test te doen.

Burn out

Als u een burn out denkt te hebben, kunt u dat testen met een burn out test.

De meest geschikte test is de MBI. Deze test bestaat uit twintig vragen die betrekking hebben op kernmerken van burn outs. De test word ingevuld, en vervolgens worden de antwoorden vergeleken met de antwoorden die gezonde mensen hebben ingevuld.

Als uit een online burn out test blijkt dat u een burn out heeft, kunt u naar een dokter. Heel wat mensen gebruiken ook alternatieve methodes zoals aragoniet edelstenen of meditatie Рen daar is niks mis mee. Toch ga je best ook naar een échte dokter om je te laten begeleiden.